Eén licentie tegen een vast bedrag per gebruiker per jaar voor een complete set van software waaronder:

  • Kerio Control
  • Kerio Connect
  • GFI MailEssentials
  • GFI Archiver
  • GFI LanGuard
  • GFI HelpDesk

Vanaf € 32,- per gebruiker per jaar

Bij een 2e product is GFI Unlimited™ al voordeliger. Denk aan Kerio Control gecombineerd met Kerio Connect. Dan hebt u al een besparing maar mag u ook LanGuard gebruiken. Dus uw netwerk is beveiligd, patch management voor werkplekken en servers én u hebt uw e-mail veilig geregeld.

Wij noemen dat een no-brainer.

Ronald Otto

Algemeen Directeur, Tuxis B.V.

Los belangrijke ICT problemen
op met één volledige software bundel

 

Kleine, middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen hebben vergelijkbare behoeften op het gebied van bedrijfstechnologie: veilig blijven, teamcommunicatie en samenwerking, soepel draaiende netwerken, beheren van klantrelaties. Het belangrijkste verschil is dat het MKB doorgaans minder budget, tijd en focus heeft voor de IT die bij deze taken hoort. Er is geen aangewezen persoon voor. En licenties kunnen ingewikkeld zijn. En dat is niet zoals het hoort.

 

Een goed lopende IT-infrastructuur kan het verschil maken. Wanneer uw kosten laag blijven en de IT de juiste middelen biedt wordt het kostenefficiënt. Eenvoud is belangrijk. Als uw beheerder niet bij iedere oplossing licentiekosten moet laten goedkeuren dan wordt zijn werk eenvoudiger. En de afnemer hoeft ze niet te betalen, dus dat scheelt ook.

  

GFI Unlimited™ is een reeks producten die u allemaal mag gebruiken om uw belangrijkste zakelijke technische problemen op te lossen en ICT-omgeving in te richten. U kunt deze problemen eenvoudig oplossen met één voordelig abonnement.

Met de producten binnen GFI Unlimited™ krijgt u controle over de volgende onderdelen:

 Collaboration

 Netwerk beveiliging

 IT Management