ICT goods by Tuxis

Bij Tuxis hebben we maar één doel: een hoogstaande infrastructuur ontwikkelen die aansluit op de behoeften van vandaag en de uitdagingen van morgen.

Omdat te realiseren gebruiken wij beproefde oplossingen die onze klanten wellicht ook zelf in kunnen zetten. Hierdoor is onze nieuwe webshop ICT goods ontstaan. Klanten kunnen zien wat wij gebruiken en hun eigen oplossingen verbeteren en voorzien van gelijke functionaliteit.

cloud

Betrouwbaar

Onafhankelijk


Passende
dienstverlening

Korte contracten

ICT goods

Ronald Otto

Algemeen directeur

Mijn passie is ambitieuze bedrijven helpen met het opzetten van een toekomstbestendige infrastructuur en kennis delen met de volgende generatie. Tijdens een gesprek komt dan ook altijd de toekomst van uw bedrijf ter sprake.

Mijn visie: Een platform dat 100% beschikbaarheid haalt, naadloos zonder onderbreking kan schalen en u een veel hoger rendement oplevert dan de mainstream oplossingen.

Daar begon de uitdaging. Zowel Mark Schouten als ik zijn beide met cloudinfrastructuur in de weer vanaf het moment dat het bestaat. In korte tijd hadden we een product en een team van mensen waarmee we dat rendement direct konden leveren. Daar wordt ik dus blij van en het geeft mij de middelen om onze klanten goed te helpen.

Qua kennisdelen heb ik samen met een vriend de CoderDojo in Ede opgericht. Daar kunnen kinderen van 7 tot 17 jaar leren programmeren. Daarnaast geef ik gastlessen bij het voortgezet onderwijs. Daarbij merk je dat de invloed van leverancier specifieke oplossingen erg aanwezig is. Leerlingen weten perfect hoe die ene oplossing werkt van leverancier x maar leren niet dat er betere oplossingen zijn, of hoe het eigenlijk werkt. Daar help ik ze graag bij.

Dat laatste geldt vanzelfsprekend ook voor bedrijven en daarom mag u mij altijd uitnodigen om kennis te maken en kennis te delen.

ICT goods

Mark Schouten

Technisch Directeur

In 2010 ben ik begonnen met Tuxis Internet Engineering met idee dat het anders kon; flexibel maar toch goed, goed maar toch betaalbaar, betaalbaar en toch professioneel. Inmiddels is gebleken dat dat waar is. Ik zie dat onze klanten naar ons toekomen met hun problemen en dat wij ze kunnen voorzien van technische oplossingen van extreem hoog niveau. We pakken de tools die het beste bij het probleem passen en zorgen dat we het probleem schaalbaar oplossen. Ik ben er trots op dat we die problemen bijna altijd met Open Source software kunnen oplossen en dat we zelf ook bij kunnen dragen aan de Open Source Community. Met onze bijdragen aan producten als Proxmox, PowerDNS en Librenms helpen we de software die we zelf gebruiken om beter te worden. Die verbeterde producten kunnen we vervolgens inzetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ook ben ik trots op het feit dat we onze klanten kunnen voorzien van kennis en kunde over privacy en dat we al onze diensten 100% in eigen hand hebben. Geen bit van de data van onze klanten staat [door ons toedoen] op servers van derden en die visie geven we graag door. Ik hoop snel kennis met u te kunnen maken!